Bassworx presents Gearbox Digital

Het Schotse rawstyle label van dit moment komt naar Eindhoven! Op zaterdag 1 december strijkt het muzikale geweld van Gearbox Digital neer in de Effenaar. Van 22:00 tot 04:00 worden de rawste randjes van de hardstyle opgezocht met de meest getalenteerde artiesten van het Gearbox label. Verwacht de hardste sets met nieuwe muziek én een speciale LIVE set van Thyron!

Tickets

Event info

Locatie
Effenaar Eindhoven

Minimum leeftijd
18 jaar (ID verplicht)

Vervoer
De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Volg per auto de borden ‘Centrum’ tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert ‘Dommelstraat 2’ in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang ‘Centrum’, waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is. Surf naar 9292ov.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Camera’s
Het is toegestaan een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto’s en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende social media kanalen. Gebruik daarbij #Bassworx en laat zo iedereen meegenieten!

Rookbeleid
De Effenaar Eindhoven is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor degene die roken.

Contact
Heb jij vragen, suggesties of feedback voor Bassworx? Stuur ons een privé berichtje op Facebook of neem contact met ons op per mail (info@bassworx.nl).

Newsletter

Op de hoogte blijven van nieuwe hard dance concepten, line up aankondigingen en de eerste informatie van  Bassworx evenementen? Meld je dan snel aan voor de Bassworx nieuwsbrief.