De foto's van ST8MENT presents The Fifth Element staan online!

The Fifth Element

Op zaterdag 18.02.17 werd de Effenaar overgenomen door het Raw-hardstyle geweld van ST8MENT:The Fifth Element. Samen met B-Front, D-Sturb, Luminite, ANDY SVGE, Zerox en host MC Tellem werd het tempo deze tot een hoog niveau gebracht!

Line up

22:00 – 23:15  ZEROX
23:15 – 00:30  ANDY SVGE
00:30 – 01:45 B-FRONT
01:45 – 03:00  D-STURB
03:00 – 04:00 LUMINITE

News

Timetable

ST8MENT: The Fifth Element – 18.02.17

Zaterdag 18 februari staat ST8MENT weer klaar voor een buitengewoon rauwe hardstyle avond in De Effenaar.

Timetable

Line up

ST8MENT: The Fifth Element – 18.02.17

Give a warm welcome to: B-Front, D-Sturb, Luminate, ANDY SVGE, Zerox & Tellem!

Line up

After movie

ST8MENT: Synth & Beat – 03.12.16

It’s here! Check nu snel de after movie van het dikste Sinterklaasfeest van 2016!

Bekijken

Foto’s

ST8MENT: Synth & Beat – 03.12.16

De foto’s van ST8MENT presents Synth & Beat staat nu online! Bekijk ze nu op de ST8MENT Facebook pagina.

Foto's

Event info

Locatie
Effenaar Eindhoven

Minimum leeftijd
18 jaar (ID verplicht)

Vervoer
De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Volg per auto de borden ‘Centrum’ tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert ‘Dommelstraat 2’ in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang ‘Centrum’, waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is. Surf naar 9292ov.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Camera’s
Het is toegestaan bij ST8MENT een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto’s en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende social media kanalen. Gebruik daarbij #st8ment en laat zo iedereen meegenieten!

Rookbeleid
De Effenaar Eindhoven is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor degene die roken.

Contact
Heb jij vragen, suggesties of feedback voor ST8MENT? Stuur ons een privé berichtje op Facebook of neem contact met ons op per mail (info@st8ment.nl).

Tickets

Newsletter

Op de hoogte blijven van nieuwe hard dance concepten, line up aankondigingen en de eerste informatie van Bassworx evenementen? Meld je dan snel aan voor de Bassworx nieuwsbrief.