InZanity

Lampengat, Rommelgat en de rest van het Brabantse carnavalslandschap opgelet! Op zaterdag 11 november 2017 staat in de Effenaar in Eindhoven alles in het teken van de magische datum; de 11e van de 11e. Op deze datum zal Prins Zany d’n Urste de sleutel van de Effenaar in ontvangst nemen om de scepter te zwaaien tijdens InZanity: Road to Carnaval Freestyle Edition. Van 22:00u tot 04:00u kan er gehost en gestampt worden op heerlijke setjes vol met foute carnavalskrakers en gruwelijke freestyle! Prins Zany zal tijdens deze bonte avond bijgestaan worden door een hele bijzondere raad. Uit wie dit selecte en dwaze gezelschap zal bestaan blijft nog even geheim, maar één ding is zeker, hier wil je bij zijn! De Effenaar zal op de 11e van de 11e dé aftrap zijn van het carnavalsseizoen 2018. Alaaf!!

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar!

Event info

Locatie
Effenaar Eindhoven

Adres
Dommelstraat 2
5611 CK Eindhoven

Leeftijd
18+ (ID/passport required)

Rookbeleid
Het is verboden om te roken in de Effenaar. Er is een speciale rookzone (binnen) voor de rokers.

Contact
Heb je vragen, suggesties of feedback met betrekking tot InZanity? Neem dan contact met ons op via Facebook of via e-mail: info@bassworx.nl

Tickets

We hebben een steekje los want de eerste 111 tickets voor InZanity gaan voor maar €11,11 over de toonbank!

D’n urste 111 tickets: €11,11
Regular tickets: €19,-

Newsletter

[Dutch only] Op de hoogte blijven van nieuwe hard dance concepten, line up aankondigingen en de eerste informatie van Bassworx evenementen? Meld je dan snel aan voor de Bassworx nieuwsbrief.